Tehnologie

Renumele Nikon provine din expertiza unica în designul și producerea suprafețelor optice. De la lentile de ochelari la aparate și obiective foto, de la microscoape la telescoape, scannere medicale și nano-componente: în orice produs Nikon este o lentilă optică!


 

TECHNOLOGIE1

Datorită unui Centru pentru Cercetare Dezvoltare comun (Nikon Core Technology Center), rezultatele fiecărei divizii
R & D sunt utilizate și de celelalte divizii.

Nikon continuă să facă progrese majore în industria lentilelor oftalmice, deținând o poziție de lider în dezvoltarea celor mai avansate materiale și tratamente pentru lentile existente astăzi pe piață. De fapt, calitatea produselor sale a cucerit consumatorii stabilind în acelasi timp standarde recunoscute și adoptate de către specialiștii din industrie.

 

Tehnologia optică

TECHNOLOGIE3

 

Nikon deține o experiență vastă în trei domenii, producând lentile care asigură o performanță vizuală superioară și o protecție de neegalat.

  • Design

    Nikon concepe suprafețe optice complexe perfect adaptate cerințelor unice ale fiecărui purtător. Acest know-how este moștenit de la obiectivele aparatelor foto, care combină până la 24 de lentile, adică 48 de suprafețe optice diferite, capabile  transmită perfect lumina, minimizând aberațiile optice. Nikon are știința de a optimiza perfect precizia și claritatea imaginii pe ambele suprafete ale unei lentile pentru o vedere perfectă. Nikon continuă  fie lider în dezvoltarea tehnologică a lentilelor de ochelari, prin dezvoltarea designului digital și a tratamentelor inovatoare.

  • Materiale

    Materialele cu indice mare de refracție oferă cea mai mare calitate posibilă pentru lentilele de ochelari. Nikon este unul din pionierii acestei tehnologii, introducând pentru prima oară pe piață materialul cu cel mai mare indice de refracție disponibil la momentul respectiv, 1.74.

  • Tratamente

Nikon are o istorie vastă și ilustră în tratamentele lentilelor, care au aplicabilitate în industrii diverse și specializate, cum sunt echipamentele fotografice, aparatele de mare precizie și micro-computerele. Această experiență impresionantă oferă Nikon poziția de lider în domeniul tehnologiei acoperirilor ultra-subțiri în optică. Tratamentele Nikon sunt rezultatul unui proces riguros care garantează calitatea, durabilitatea, întreținerea ușoară și bineînțeles, o performanță optică de neegalat:

  • Rezistența la Zgârieturi Superioară

Tratamentele Nikon protejează lentilele la abraziune respectiv zgârieturi și astfel prelungesc durata de viață a lentilelor, indiferent de materialul din care sunt făcute.

  • Controlul Avansat al Luminii și Reducerea Reflexiilor

Tratamentele Nikon reduc reflexiile, aproape până la eliminare lor totală în cazul celor mai performante tratamente.  Astfel se mărește claritatea vizuală, în mod special când conducem noaptea sau când lucrăm la computer, mentinând reflexiile reziduale la minimum.

  • Performanță Durabilă, Ușor de Întreținut

Proprietățile superioare ale tratamentelor Nikon în ce privește aderența apei, a impurităților și prafului previn întinderea apei pe lentile și permit ștergerea acestora mai rapid și mai ușor ca niciodată.

Inovație continuă

Ultimele tratamente Nikon sunt îmbunătățite permanent pentru a fi în pas cu schimbările intervenite în ambientul și stilul nostru de viață.
Nikon a realizat în premieră mondială primul tratament care filtrează lumina albastră periculoasă pentru ochi emisă de iluminatul artificial și LED –uri (iluminat artificial cu lumină rece și LED, ecrane LCD computer, televizor, smartphone….) oferind confort vizual superior și protejând sănătatea ochilor.

Descoperiti SeeCoat Blue UV video