Nikon lanseaza noua generatie de lentile pentru miopie, MyopSee

MyopSee, solutia ideala pentru miopi, este acum introdusa pe piata de brandul Nikon. MyopSee reprezinta inovatia Nikon in ceea ce priveste miopia, fiind cea mai subtire lentila din sortimentul monofocal Nikon, optimizata optic, usoara si estetica.

Ne confruntam cu o extindere rapida a miopiei in toata lumea, ajungand sa afecteze un sfert din populatia globului. 30% dintre Europeni sunt miopi, iar cifrele estimeaza ca unul din doi europeni va fi miop in anul 2050. Aceasta vine cu consecinte nefaste asupra noastra: rezultate proaste la munca sau la scoala, aparitia unor boli oculare sau riscuri in timpul sofatului.

Ce este miopia? Miopia se distinge prin imposibilitatea de a vedea clar la distanta. Raspandita in trei tipuri: miopia de grad slab, mediu si inalt, este rezultatul stilului nostru de viata modern. Din cauza aparitiei continue a dispozitivelor digitale, petrecem aproape intreaga zi utilizand vederea aproape, ceea ce ne induce un efect de acomodare suplimentar, care poate contribui la alungirea globului ocular.

Gratie experientei cu populatia de miopi din Japonia si in optica de precizie, Nikon vine in ajutorul celor diagnosticati cu miopie cu noi solutii pentru satisfacerea cerintelor actuale. MyopSee este acum solutia ideala pentru toti miopii.

  • Vedere ultra precisa: reducerea aberatiilor permite o redare fidela a imaginilor;
  • Cu pana la 16% mai subtire decat o lentila sferica standard;
  • Cu pana la 11% mai usoara decat o lentila sferica standard;
  • Aspect ideal datorita suprafetelor mai intinse.

Beneficiul purtatorilor este vederea exceptionala, datorita reducerii aberatiilor in oricare punct al lentilei si, in consecinta, o reproducere extrem de fidela a imaginilor. MyopSee este o lentila dublu asferica, calculata cu un soft exclusiv Nikon extrem de sofisticat: NODE (Nikon Optical Design Engine). Acest design face ca lentila Nikon sa fie mai subtire, reducand din grosimea marginilor un procent de 16%, fata de o lentila standard.

Majoritatea oamenilor se gandesc la Nikon cand vorbesc despre cele mai bune aparate si obiective foto. Lentilele de ochelari premium sunt create cu aceeaai tehnologie, aceleaai materiale de inalta calitate si ani de experienta in domeniul optic. Nikon este brandul care produce lentile de calitate inca din 1946.