Termeni și condiții

 

Mentiuni legale

Bine ati venit pe « www.nikon-lenswear.ro ». Prin accesarea website-ului « www.nikon-lenswear.ro » acceptati termenii si conditiile din sectiunea  “Termeni si Conditii”.

Scopul acestui website este informarea cu privire la produsele marcii Nikon Lenswear.

Acest website este proprietatea:

SC Praecisio SRL, organizata in baza legii romane, avand sediul in Calea Rahovei nr. 266 – 268, C 61, et. 1, sector 5, Bucuresti, cod postal 050912, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/7263/2012, cod unic de inregistrare fiscala 23708740

E-mail : affairs@praecisio.ro

Tel.: 00 4 021 5552783

Fax : 00 4 021 4560495

 

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE

Intrarea in vigoare- Durata

Termenii si conditiile de utilizare intra in vigoare la publicarea lor pe website si se vor aplica pe toata durata utilizarii website-ului, pana la inlocuirea lor cu o noua versiune.

PRAECISIO isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara notificare prealabila, Termenii si conditiile de utilizare. Din acest motiv, va recomandam sa verificati continutul lor in mod regulat.

Avertizare generala

PRAECISIO, proprietarul acestui website, cauta sa se asigure ca informatiile disponibile pe acest site sunt corecte si actualizate in momentul publicarii lor on-line.

Totusi, PRAECISIO:

  • Nu garanteaza acuratetea informatiei, natura sa precisa sau exhaustiva
  • Isi rezerva dreptul de a modifica si corecta in orice moment si fara notificare prealabila, continutul documentelor publicate pe website.

In consecinta, PRAECISIO  nu isi poate asuma responsabilitatea pentru:

  • nicio inadvertenţă, descriere eronată sau omisiune care afecteaza informaţiile prezentate în acest website.
  • niciun prejudiciu cauzat de intruziunea ilicita a unei terte parti, inclusiv in cazul in care aceasta ar putea duce la modificarea informatiei
  • sau, in general, pentru niciun prejudiciu, direct sau indirect, indiferent de cauza, originea, natura şi consecinţele lui, cauzat de accesarea sau incapacitatea de a accesa acest website de orice persoana, de utilizarea site-ului sau de calitatea informatiilor publicate.

 

Protejarea drepturilor de proprietate intelectuala

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. Dacă nu se specifică altfel, drepturile de proprietate intelectuală aferente documentelor conţinute în site şi fiecare din elementele create pentru acesta sunt proprietatea unică şi exclusivă a PRAECISIO/NIKON, care nu acorda licenţă sau alt drept, decât accesul la site.

Acest website respecta Dreptul de Autor. Toate drepturile de autor aferente materialelor reproduse si publicate pe acest website apartin PRAECISIO/NIKON si sunt protejate. Orice utilizare neautorizata a materialelor, in alt scop decat individual, sau reproducere este interzisa.

Reproducerea partiala sau totala a materialelor prezentate pe acest website este autorizata doar in scop informational si doar pentru uz privat si personal. Orice reproducere si utilizare a copiilor, in orice alt scop este strict interzisa.

 

Continutul acestui site, marcile, brevetele, logourile, modelele, fotografiile, videoclipurile, graficele si orice alte materiale prezente pe site protejate de legea dreptului de autor si mentionate in cadrul acestui website sunt fie proprietatea PRAECISIO/NIKON sau utilizare lor a fost permisa. Nu va fi acordat nici un drept sau licenta pentru elementele mentionate mai sus fara acordul scris al PRAECISIO sau al tertilor ce detin drepturile respective.

Legaturi catre alte website-uri Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte website-uri cu scop exclusiv informational.

PRAECISIO nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru legaturile catre astfel de website-uri: PRAECISIO nu raspunde pentru produse, publicitate sau orice articol sau serviciu si in general pentru conţinutul acestora.

Nu garantam securitatea paginilor web indicate in linkurile prezente pe website. Va recomandam sa va luati toate masurile de precautie cand le accesati, deoarece PRAECISIO nu isi asuma raspunderea pentru niciun prejudiciu direct sau indirect cauzat de accesarea altor website-uri, indiferent de cauza, originea, natura sau consecintele lor. Precizam ca website-urile respective au propriile lor conditii de utilizare.

Respectarea reglementarilor Acest website a fost creat de PRAECISIO, avand sediul social in Romania. Utilizatorii de internet care acceseaza acest website din alte locatii decat Romania trebuie sa se asigure ca respecta legile locale.