SeeCoat Blue UV

I See Protecția Supremă

Recomandate:Celor care doresc să combine confortul vizual cu menținerea sănătății ochilor, în contextul utilizării intensive a dispozitivelor digitale sau al activităților îndelungate în iluminat artificial cu lumina rece și LED.

Impactul luminii albastre și al razelor UV

Toate ecranele LCD ale dispozitivelor digitale ca și iluminatul artificial cu lumină rece și LED, emit intens lumină albastră. Expunerea îndelungată cumulată provoacă oboseală oculară și poate conduce în final la apariția prematură a unor boli oculare grave. De asemenea, suntem expuși radiațiilor UV din lumină naturală 365 zile pe an, atât direct cât și prin reflexii. Razele UV au efecte dăunătoare asupra ochilor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, fiind factor favorizant al cataractei.  Ca și pielea, ochii au nevoie de protecție UV, chiar și când nu suntem expuți direct razelor solare.

Lentilele certificate E-SPF (Eye-Solar Protection Factor) asigură o protecție UV globală mai bună decât cele fără această certificare.

Patru beneficii esentiale

Tratamentul SeeCoat Blue UV este adecvat atât activităților de interior cât și de exterior. Este soluția perfectă pentru contrast îmbunătățit, în special pentru ecranele LCD.

Filtru UV și lumina albastră

SeeCoat Blue UV filtrează UV și lumina albastră asigurând cel mai bun confort și menținerea sănătății oculare.

Contrast îmbunătățit și protecție

Rezistent la zgârieturi

  • De 2 ori mai rezistent la zgârieturi.
  • Durabilitate mai mare a lentilei.


Antistatic

  • Nu permite depunerea prafului pe lentile.

Curat

  • Rămâne curat mai mult timp și se sterge mai usor.
  • Rezistent la murdărie.

Transparent

  • Contrast și transparență optimizate.
  • Aspect mult mai natural.